PROPOSTA GUANYADORA: 7- Arranjament de la zona verda al voltant del CAP - 221 VOTS

CENS

3.069 persones

PARTICIPACIÓ
308 persones
10,04% del cens

VOTS
885 vots vàlids
39 vots nuls

VOTS PER PROPOSTES I PROPOSTES GUANYADORES

PROPOSTA 1

Eliminació de barreres arquitectòniques 

Amb aquesta iniciativa es podrien construir uns 25 guals per tal d’adequar les voreres del municipi a cotxets, cadires de rodes, carrets de compra. Així, s’eliminarien les barreres arquitectòniques i serien espais accessibles per tothom.

COST: 30.000€

PROPOSTA 2

Kiss&Ride a l’escola

Instal·lació d’un carril especial, a l’entrada de l’escola Ventura Gassol, per tal que l’arribada dels infants al centre sigui més còmoda. S’hi podria aparcar el cotxe durant un minut, perquè els nens i nenes facin un petó a les seves famílies i entrin a l’escola.

COST: 3.000€

PROPOSTA 3

Itinerari a peu segur fins al tanatori

Arranjament i adequació de la prolongació de l’avinguda de la Granja, que va des del municipi fins a la carretera de Vilallonga passant pel cementiri i el tanatori, de tal manera que esdevingui un itinerari segur tant per fer en vehicle com a peu.

COST: 3.000€

PROPOSTA 4

Actualització de la senyalització vertical

Posada al dia de la senyalització vertical municipal, que indica des d’equipaments municipals fins a establiments de restauració, passant per altres punts d’interès públic. D’aquesta manera es facilitaria la mobilitat a veïns i visitants.

COST: 8.000€

PROPOSTA 5

Aparcabicis als equipaments municipals

Instal·lació d’aparcabicis davant de tots els equipaments municipals, de tal manera que s’incentiva la mobilitat sostenible i alhora s’asseguren espais segurs per deixar les bicicletes a les portes dels principals llocs on es dirigeixen els veïns

COST: 2.000€

PROPOSTA 6

Arranjament de la plaça de la Fàbrica

Eliminació de la grava existent i pavimentació adequada de la plaça de la Fàbrica per tal de fer-la més funcional i atractiva. A la vegada, esdevindria també un espai més adient per a realitzar-hi determinades activitats.

COST: 50.000€

PROPOSTA 7

Arranjament de la zona verda al voltant del CAP

Instal·lació de més il·luminació a la zona verda, amb gespa i arbrat, que hi ha al voltant del Centre d’Atenció Primària del municipi, de tal manera que sigui més segura i agradable a qualsevol hora del dia.

COST: 50.000€